VTB-kwaliteit

Bij ons is dat heel wat en dat is een bewuste keuze!
VTB Reizen staat voor unieke ervaringen.
Wat maakt onze reizen zo speciaal? Ongetwijfeld de aparte sfeer die in een beperkt reisgezelschap leeft maar evenzo de gespecialiseerde reisleiding.
Een cocktail van voordelen die ervoor zorgt dat u zich bij ons geen zorgen hoeft te maken over extra kosten. De prijs die u ziet is de prijs bij de finish.
Waarom VTB Reizen ?
  1. Een evenwichtig en ruim aanbod: het resultaat van meer dan 90 jaar ervaring.


Waarschijnlijk bieden wij in Vlaanderen het ruimste aanbod georganiseerde reizen aan. Groeien deden we gestaag over de voorbije 90 jaar. Elke reis uit ons aanbod is het resultaat van een bewuste keuze voor reisbeleving. U komt thuis met een mooi verhaal.


  1. Kwaliteit is het ordewoord, maar de prijs mag de pret niet bederven.


Als de kamer net is , de maaltijden verzorgd zijn en het programma interessant is, kan een reis als geslaagd beschouwd worden. Wij gaan echter een stap verder. Hotels moeten als 'zeer goed' ervaren worden en dit hangt echt niet alleen af van het aantal sterren. Bij de selectie van de luchtvaartmaatschappijen, de lokale medewerkers, het transport en de restaurants wordt steevast uitgekeken naar de beste prijs/kwaliteit. U betaalt geen eurocent te veel.


  1. Prijzen alles inbegrepen ?


Alles is misschien overdreven. Waar het ons om gaat is de reis in zijn essentie en niet de 'toeters en bellen'. We voorzien die extra's die u een meerwaarde bieden zoals: VIP-lounge en 'fast lane' (snelle veiligheidsprocedure) op de luchthaven van Zaventem, gereserveerde zitplaatsen in een hogere klasse ( TUI fly & Brussels Airlines), betere maaltijden aan boord, bagageservice op de luchthaven en in de hotels (verre reizen), fooien voor gids en chauffeur, toegangsgelden voor bezienswaardigheden (verre reizen en sommige Europese bestemmingen), enz… Concrete informatie in elke prijstabel.


  1. Ervaren en gemotiveerde reisleiding


Een goed reisleider is evenzeer een aangenaam reisgezel die zich bekommert om de dagelijkse beslommeringen . Voor een beperkt aantal rondreizen doen wij beroep op lokale reisleiders. Als ervaringsdeskundigen voor deze specifieke regio's betekenen zij een extra toegevoegde waarde. Voor de Europese bestemmingen maken wij gebruik van een audiosysteem.


  1. Het audio-systeem biedt maximaal comfort.


Voor bijna alle Europese bestemmingen maakt de reisleiding gebruik van het audio-systeem. Elke reiziger ontvangt voor de gehele reisduur een persoonlijk 'oortje' dat hem/haar toelaat de uitleg van de reisleiding perfect te volgen en dit tot op 100 meter afstand. Zie ook de rubriek 'inbegrepen' van elke Europese bestemming.


  1. Een beperkt reisgezelschap.


Het is fijn reizen met een kleine groep. Het loopt allemaal vlotter en het is ook makkelijker om onderling contact te leggen en te houden. Afhankelijk van de bestemming telt het gezelschap 8 tot 25 deelnemers. Een klein gezelschap stelt ons ook in staat in kleinere, centraal gelegen hotels te overnachten. Een absolute meerwaarde.


  1. VTB Reizen is bereikbaar en aanspreekbaar


Wij staan dicht bij u en zijn aanspreekbaar voor reis-info en praktische vragen. Via onze website kunt u ons de klok rond bevragen. Binnen de 24 uur mag u van ons een antwoord verwachten. Onze jaarlijkse 'Reishappening' - de grootste gespecialiseerde reisbeurs in Vlaanderen - biedt u de mogelijkheid meer dan 150 reisleiders en specialisten van diverse bestemmingen te raadplegen. Onze infomomenten bieden het ganse jaar door de mogelijkheid onze organisatie en het aanbod beter te leren kennen.


  1. Gegarandeerde afreizen


Het al dan niet doorgaan van een groepsreis hangt af van een minimum bezetting. Deze wordt bij elke prijstabel weergegeven. Naarmate het seizoen vordert worden ook meer afreizen gegarandeerd. U hoeft echter niet te wachten tot een afreis effectief gegarandeerd is om te reserveren, integendeel. Gezien wij geruime tijd voor afreis ( 2 tot 3 maanden) over een eventuele annulering beslissen, heeft u nog voldoende tijd om een alternatief te kiezen. Maak u geen zorgen: ruim 90% van onze reizen gaat effectief door. Wenst u met absolute zekerheid een gegarandeerde reis te reserveren, raadpleeg dan de lijst met gegarandeerde afreizen op onze website www.vtb-reizen.be . Deze lijst wordt dagelijks aangepast.


  1. Reizen met respect voor mens en natuur.


Respect voor bevolking, cultuur en natuur zijn belangrijke pijlers bij het organiseren van onze reizen. VTB Reizen steunt op heel wat bestemmingen lokale projecten en levert zo een bijdragen tot een schonere wereld.


  1. Een selectie van ervaren reisadviseurs.


Wens je advies in te winnen ga dan langs of reserveer online bij één van onze erkende reisagenten. Uw reis bespreken en reserveren via een reisagent heeft een aantal voordelen. Bent u niet bekend met VTB Reizen of wenst u meer te weten over bepaalde bestemmingen dan zal een bezoek aan het reiskantoor u nuttige informatie opleveren. Bovendien zorgt uw reisagent er voor dat alle administratie vlotjes verloopt, uw reisformaliteiten ( paspoort, visum⃛) tijdig aangevraagd worden en uw reisdocumenten correct afgeleverd worden. Ook tijdens en na uw reis kunt u hier terecht.


10 op 10


Zo willen we uw waardering zien. We leggen de lat hoog. Een grote betrokkenheid en een passie voor het vak houden ons alert.

Reizen is een hobby, ze organiseren een beroep !