Wanneer wenst u een reis te boeken?


Annuleringsverzekeringen

(Geldig voor reserveringen gemaakt t.e.m. 31 mei 2017)

Niet 100% zeker of je reis zal kunnen doorgaan? Wij bieden je graag onze Gold- of Platinum (met exclusieve waarborgen) annuleringsverzekeringen aan die je een gerust gemoed geven om jouw vakantie al vroeg te reserveren.

Onze Gold & Platinum verzekeringen beschermen je voor of tijdens het verblijf, zodat je naast het gemiste vakantieplezier gespaard blijft van een financiële kater.

Indien je opteert voor een Gold annuleringsverzekering à rato van 3,5% op de totale reissom geniet je naast de basiswaarborgen van een dekking van de integrale reissom.

Wil je genieten van exclusieve en heel uitgebreide waarborgen waarbij bijvoorbeeld chronische/reeds bestaande ziekten worden gedekt (mits voorafgaande verklaring van de arts) of de niet genoten nachten van het verblijf wegens geanticipeerde vertrek of retour, dan kan je à rato van 5% op de totale reissom een Platinum annuleringsverzekering onderschrijven.

Voor deze Gold en Platinum annuleringsverzekering betaal je geen franchise en is er enkel een dossierkost van toepassing van € 10 per persoon.